Helló Világ!


Üdvözlök minden látogatót a www.zsimi.hu webcímen.

Igyekszem ezeken az oldalakon bemutatni a főbb tevékenységi területeimet, mellyel 1998 óta működő vállalkozásom foglalkozik, valamint minden egyes tevékenységi kört, amivel – ha csak hobbi szinten is, de – valamelyest foglalkozom. Törekvésem célja, hogy az idelátogatók minden egyes itt foglalkozott dolggal (legyen ez munka, üzlet, sport, szórakozás, vagy egyéb más) bővebb információhoz jussanak anélkül, hogy bármit is vásárolnának. A látogatók véleményét észrevételét is kiemelt figyelemmel fogom kísérni és esetleges segítséggel azokat is közzéteszem. Legyen az bármiféle ötlet, hozzászólás vagy esetleg bővebb leírás valamelyik termékről, esetleg bemutatás egy sportról, témakörről. Ha, szeretnél e-mailt küldeni részemre itt is megteheted, de kategóriánként is van megadva elérhetőség, melyet a Kapcsolatok oldalon tekinthetsz meg.

A bevezetés oldalon: röviden összefoglalom, hogy melyik oldalon mit találsz.

A kapcsolatok oldalán: pedig témánként felsorolom, hogy hol tudsz jelezni részemre ha észrevételeddel, vagy hozzászólásoddal felszeretnéd valamire hívni figyelmemet, vagy csak segítenél emelni a színvonalat.

De lehetőség van minden oldalon a hozzászóláshoz. Ott az adott oldalon talált témához, leíráshoz hozzászólhatsz, véleményt nyilváníthatsz. Sok szeretettel várom a véleményeket, segítségeket, ötleteket.

Felhívnám mindenki figyelmét arra is, hogy minden oldal tetején létezik egy szavazási lehetőség ahol az adott oldal színvonalát lehet megszavazni. Kérem ezeket tegyétek meg, ezzel segítetek az oldalak szerkesztésében.

Köszönettel: Szerkesztőség.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.