ZSIMI Iroda


ZSIMI Iroda logo

ZSIMI Iroda logoIrodatechnika Irodai és Kommunikációs Termékek Forgalmazása, Telepítése, Karbantartása és Szervizelése

Tel.: +36 30 990 – 8273, Telefon/Fax.: +36 1 705 – 0057 E-mail: zsimiiroda vagy E-mail: Halász Péter ; Web: www.zsimi.hu/zsimiiroda

 

Minden ami egy jól működő irodában, vállalkozásban nélkülözhetetlen. Telekommunikációs berendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása, szervizelése. Számítástechnikai eszközök forgalmazása. Itt segítségére lehet néhány prospektus, leírás, kép.

 

Telekommunikáció
1998-óta foglalkozom telekommunikációs eszközök forgalmazásával, telepítésével, szervizelésével, bérbeadásával. Hálózatok kiépítésével legyen az telefon vagy strukturális hálózat. Költség csökkentő megoldások: Tarifaszámláló berendezések, GSM Interface-k forgalmazásával, szerelésével, telepítésével.

Bármely Panasonic vagy Siemens HiPath típusú központ programozásával.

Sürgősségi hibaelhárítás (Eseti vagy Szervizelési szerződéses).

Ingyenes felmérés és árajánlat készítés.

Kérjen segítséget vagy érdeklődjön telefonon vagy E-mail-ben.

Halász Péter :

mobil: +36 30 990 – 8273
tel/fax: +36 1 705 – 0057
E-mail: zsimiiroda

 

Irodájában van két, három fővonal és szeretné ha öt, hat, hét kolléga osztozna rajta? Telefon alközpontra van szüksége, de nem tudja milyen és mekkora szolgálná ki igényeit? Irodájában működő berendezésnek nincsen gazdája. Nem tudja kit hívjon fel, ha fővonalával probléma van? Vagy csak egyszerűen nem tudja melyik szolgáltatót válassza? Melyik csomag, milyen konstrukció lenne jó Önöknek? Költséget szeretne csökkenteni, de nem tudja, hogyan? Túl sok a telefon számlája?

Vagy csak nem tudja milyen berendezések vannak, mire szolgálnak, esetleg kezelési kézikönyvet, leírást keres? Nézzen itt körül. Sokféle típusú készülékek használati utasítását, leírását megtalálhatja.

 


 

Számítástechnika

Számítástechnikai berendezések :

Alaplapok, processzorok, ram-ok, tápok, videó és hangkártyák, nyomtatók és tartozékok: tintapatronok, toner-ek. Monitorok, háttértárolók: CD, DWD, HDD, FDD. Billentyűzetek, egerek, scanner-ek, mikrofonok, hangszórók és egyéb számítástechnikai berendezések forgalmazása. Leírások, prospektusok és képek segítségével.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today